آموزش سئو صفحه اصلی - عکس اصلی مقاله
آموزش سئو

آموزش سئو صفحه اصلی (+) دانلود چک لیست سئو صفحه اصلی

  1. خانه
  2. chevron_right
  3. آموزش سئو
  4. chevron_right
  5. آموزش سئو صفحه اصلی (+) دانلود چک لیست سئو صفحه اصلی
زمان تقریبی مطالعه : 11 دقیقه

فرقی ندارد که وب‌سایت شما یک بلاگ شخصی، وب‌سایت سازمانی یا تجارت الکترونیک باشد در نهایت سئوی صفحه اصلی برای همه وب‌سایت‌ها مهم است. حتی اگر رتبه‌بندی وب‌سایت در نتایج موتور جست‌وجو برایتان اهمیتی ندارد، از سئوی صفحه اصلی چشم‌پوشی نکنید.

چرا باید سئو صفحه اصلی خود را بهینه کند؟

دلایل زیادی وجود دارد که چرا باید به صفحه اصلی وب‌سایت خود توجه کنید. در بسیاری از موارد این اولین صفحه‌ای است که کاربران می‌بینند (مخصوصاً در وب سایت‌های سازمانی) و یکی از صفحاتی است که حتی اگر کاربران در سایر صفحات وب‌سایت باشند از آن بازدید خواهند کرد.

اگر تمایلی به خواندن این مقاله ندارید و می خواهید، چک لیست سئو صفحه اصلی را همین الان دانلود کنید!

آن‌ها برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد وبلاگ یا کسب‌وکار شما از صفحه اصلی شما بازدید خواهند کرد.
صفحه اصلی اهمیت زیادی برای سئو دارد زیرا به گوگل از طریق عنوان، توضیحات و محتوای آن اطلاع می‌دهد که موضوع اصلی وب‌سایت چیست.

هنگامی که افراد نام دامنه شما را جستجو می‌کنند، گوگل از این اطلاعات برای ایجاد ورودی وب سایت شما در SERPS استفاده می‌کند. باکس پاسخ برجسته (search snippet) شما باید دقیق، جذاب و حرفه‌ای باشد.
در برخی موارد به دلیل وجود کلمات کلیدی زیاد در صفحه اصلی، این صفحه نسبت به سایر صفحات وب‌سایت رتبه بالاتری در نتایج موتور جست‌وجو دارد.

سئو صفحه اصلی

فرآیند بهینه‌سازی صفحه اصلی شامل چندین مرحله است.
تنها بحث سئوی تکنیکال مطرح نیست، بلکه همانطور که در ادامه خواهیم دید، حضور عناصر دیگری نیز برای داشتن یک صفحه اصلی بهینه، ضروری است.
فراموش نکنید که سئو فقط برای موتورهای جستجو نیست، بلکه در درجه اول برای کاربران و کاربردپذیری سایت است.

صفحه اصلی وب سایت و سئو

از منظر سئو، بهینه‌سازی صفحه اصلی تفاوتی با انجام سئو در سایر صفحات وب‌سایت شما ندارد.

برای بهینه‌سازی کامل صفحه اصلی خود، نکات زیر را دنبال کنید:

  • عنوان صفحه اصلی را بهینه کنید
  • توضیحات متای صفحه اصلی را بهینه کنید
  • تگ H1 را بهینه کنید
  • سئوی تصویر صفحه اصلی
  • لوگوی خود را بهینه کنید
  • نشانه‌گذاری داده‌های ساختاریافته مناسب را اضافه کنید
  • سئوی محتوای صفحه اصلی
  • سرعت بارگذاری صفحه اصلی را بهینه کنید
  • موبایل فرندلی بودن وب‌سایت را بررسی کنید
  • SSL اضافه کنید
  • مروری بر ساختار و ناوبری سایت خود داشته باشید

می‌توانید مستقیماً به چک لیست SEO صفحه اصلی بروید. علاوه بر فاکتورهای سئو، باید سایر عناصری که برای بهینه‌سازی صفحه اصلی ضروری است را نیز در نظر بگیرید.

عنوان صفحه اصلی را بهینه کنید

فقط از نام کسب‌ و کار یا وب‌سایت خود برای عنوان صفحه اصلی استفاده نکنید، بلکه با دادن اطلاعات بیشتر به کاربران و موتورهای جستجو خلاقیت به خرج دهید و در مورد تمرکز اصلی وب‌سایت خود، توضیح دهید.
از تمام 60 کاراکتری که در اختیار دارید برای ترکیب کلمات کلیدی و اطلاعات کسب‌وکارتان در یک جمله استفاده کنید.
بیایید به چند نمونه از عنوان‌های صفحه اصلی که از نظر سئو بهینه هستند، نگاهی بیندازیم:
اولین مورد گوگل و به ویژه صفحه اصلی تبلیغات گوگل است. دقت کنید که چگونه از کلمات کلیدی هدف خود در تبلیغات آنلاین PPC در عنوان صفحه استفاده می‌کنند.

مثال بعدی از MOZ است. یکی از کلمات کلیدی اصلی آن‌ها، نرم افزار سئو است که درست بعد از نام کسب‌وکار آن‌ها قرار در عنوان می‌گیرد.

قوانین سئو عنوان صفحه اصلی:

  • تعداد کاراکترهای عنوان از 60 کاراکتر بیشتر نشود.
  • تنها به استفاده از نام برند خود اکتفا نکنید، بلکه کلمات کلیدی که معرف کسب‌وکار یا وب‌سایت شما هستند را نیز در عنوان بگنجانید.
  • مطمئن شوید که کلمات کلیدی هدف شما در ابتدای عنوان قرار می‌گیرند.
  • بیش از حد از کلمات کلیدی در عنوان استفاده نکنید. از کلمات کلیدی‌ای که معرف شما هستند استفاده کنید.
  • کیورد استافینگ (بمباران کلمات کلیدی) ممنوع! به عنوان مثال این کار را انجام ندهید «بازاریابی دیجیتال |سئو |رسانه‌های اجتماعی |پیوندها» به جای آن این کار را انجام دهید «خدمات بازاریابی دیجیتال کم هزینه با ] نام وب‌سایت]»
  • نام دامنه یا نام تجاری خود را در ابتدای عنوان اضافه کنید.

توضیحات متا صفحه اصلی را بهینه کنید

توضیحات صفحه اصلی نیز بسیار مهم است. همانطور که در بالا ذکر شد، کاربران توضیحات را در SERPS می‌بینند، بنابراین ممکن است بخواهید در آن تجدید نظر کنید.
برای دریافت چند ایده خوب مثال زیر از Google AdSense را ببینید. به خاطر داشته باشید که ممکن است تصمیم گوگل بر نشان ندادن توضیحات شما باشد و از توضیحات خودش استفاده کند. این اتفاق زمانی می‌افتد که توضیحات شما خیلی کوتاه باشد (یعنی کمتر از 130 کاراکتر) یا خیلی طولانی باشد (بیش از 154 کاراکتر)، یا حاوی کلمات کلیدی زیادی باشد.
راهنمای زیر را بخوانید تا با دستورالعمل‌های گام به گام بهینه‌سازی توضیحات متا بر اساس داده‌های کنسول جستجوی گوگل، آشنا شوید.

توضیحات متا دیسکریپشنتگ H1 را بهینه کنید

مورد بعدی که باید بهینه شود تگ H1 است.
هر صفحه از وب سایت شما (از جمله صفحه اصلی)، باید یک تگ H1 داشته باشد.
تگ H1 معمولاً در بالای صفحه قرار دارد و بیشتر تم‌ها برای نمایش عنوان صفحه در تگ‌های h1 پیکربندی شده‌اند. اگر انتخابی برای تنظیم تگ H1 برای صفحه اصلی دارید، مطمئن شوید که کلمات کلیدی مرتبط را نیز درج کرده باشید.

چگونه تگ H1 صفحه اصلی خود را چک کنیم

    1. صفحه اصلی خود را در مرورگر باز کنید، در هر نقطه از صفحه کلیک راست کرده و VIEW SOURCE را انتخاب کنید.
    2. CTRL –F را فشار دهید (برای جستجوی عبارت) و «h1» را جستجو کنید.
    3. معمولاً شما باید فقط یک تگ <h1> باز و یک تگ </h1> بسته داشته باشید.
    4. د اگر متوجه شدید که بیش از یک تگ h1 در کد html شما فعال است، می‌توانید یک توسعه‌دهنده استخدام کنید تا آن تگ‌ها را حذف کند و فقط یک تگ h1 فعال باشد.

سئوی تصویر صفحه اصلی

یک صفحه اصلی خوب باید حاوی تصاویر باشد. با وجود تصاویر، یک صفحه کمتر خسته‌کننده می‌شود و انتقال پیام به خوانندگان ساده‌تر می‌شود. از نظر سئو، تصاویر می‌توانند به خزنده‌های موتورهای جستجو در مورد محتوای شما سیگنال دهند.

هنگام استفاده از تصاویر برای صفحه اصلی خود مطمئن شوید که:

  • یک متن ALT قرار دهید که تصویر را توصیف می‌کند.
  • کلمات کلیدی را در متن ALT قرار دهید.
  • وقتی یک تصویر شامل متن است، سعی کنید قسمت تصویر را از متن جدا کنید. موتورهای جستجو نمی‌توانند متنی را که در فرمت‌هایjpg یا png تعبیه شده است بخوانند.
  • برای حداکثرسازی سئو، از متن در تصاویر استفاده نکنید و متن را با استفاده از CSS و html اضافه کنید.

لوگوی خود را بهینه کنید

هر وب‌سایتی باید یک لوگوی منحصربه‌فرد داشته باشد.

برای بهینه‌سازی لوگوی خود:

  • مطمئن شوید که نام فایل تصویری با نام وب‌سایت شما یکی باشد.
  • متن ALT نیز شامل نام وب‌سایت شما باشد.

نشانه‌گذاری داده‌های ساختاریافته مناسب را اضافه کنید
داده‌های ساختاریافته در چند سال اخیر اهمیت پیدا کرده‌اند و اگرچه هنوز بخشی از الگوریتم رتبه‌بندی گوگل نیستند، اما به‌زودی گوگل آن‌ها در الگوریتم‌های خود اعمال می‌کند.

نشانه‌گذاری داده‌های ساختاریافته ( Structured Data Markup ) چیست؟

با استفاده از داده‌های ساختاریافته یا استراکچر دیتا می‌توان داده‌ها را برای خزنده‌های موتورهای جستجو توصیف کرد.
همه موتورهای جستجوی اصلی برای ارائه اشکال مختلف داده (مثلاً مقالات، محصولات، سازمان‌ها، شرکت‌ها، رویدادها و غیره) با یک ساختار مشترک موافقت کرده‌اند. وظیفه شما به‌عنوان مدیر وب این است که برچسب‌های (tag) لازم را به کد html خود اضافه کنید.
ممکن است گوگل از داده‌های ساختاریافته در SERPS به شکل ریچ اسنیپت‌ها یا ورودی‌های گراف دانش استفاده کند. این امر باعث می‌شود ورودی‌های شما برای کاربران جذاب‌تر شود و این به معنای CTR (نرخ‌ کلیک) بالاتر است.

وقتی صحبت از داده‌های ساختار یافته برای صفحه اصلی می‌شود، باید مطمئن شوید که الگوهای زیر را تعریف کرده‌اید:

  • سازمان (اگر صاحب یک کسب‌وکار آنلاین هستید)
  • کسب‌وکار محلی (اگر حضور فیزیکی دارید، مثلاً یک فروشگاه)
  • شخص (اگر وبلاگ شخصی دارید)

سئوی محتوا – یکی از مهمترین ها در سئو صفحه اصلی

صفحه اصلی باید محتوا داشته باشد و منظور محتوای متنی است که موتورهای جستجو بتوانند آن را بخوانند و بفهمند.

به طور کلی، صفحه اصلی می‌تواند سه نوع مختلف داشته باشد:

  • در مورد وب‌سایت‌های شرکتی، صفحه اصلی دارای جزئیات مربوط به شرکت، تصاویر (شاید یک نمایش اسلاید) و لینک‌هایی به صفحات داخلی وب‌سایت است.
  • در مورد فروشگاه‌های تجارت الکترونیک، صفحه اصلی ممکن است شامل آخرین محصولات، پیشنهادات، آخرین اخبار و پیوندهای مرتبط با بخش‌های مختلف محصولات باشد.
  • در مورد پورتال‌ها یا وبلاگ‌ها، صفحه اصلی معمولاً آخرین پست‌های وبلاگ و مقالات ویژه را نمایش می‌دهد.

صرف نظر از سبکی که برای صفحه اصلی انتخاب می‌کنید، باید محتوای متنی کافی در صفحه وجود داشته باشد. در کنار تصاویر و ویدئوها از متن استفاده کنید و از به کار بردن صرف آن‌ها خودداری کنید. مطمئن شوید که محتوای شما حاوی کلمات کلیدی هدف شما باشد.

سرعت بارگذاری صفحه اصلی را بهینه کنید

واقعیت این است که اگر لودن شدن صفحه‌ای بیش از 3 ثانیه طول بکشد، 40٪ کاربران صفحه را ترک می‌کنند. بنابراین حتی اگر صفحه اصلی خوبی داشته باشید، در صورتیکه سرعت بارگیری آن خیلی کند باشد، بازدیدها و مشتریان خود را از دست می‌دهید.

برای اینکه صفحه اصلی خود را سریع‌تر بارگذاری کنید باید چند نکته را در نظر بگیرید:
1 –  از یک سرور سریع از یک میزبان قابل اعتماد استفاده کنید. اگر هنوز از هاست اشتراکی استفاده می‌کنید، باید به فکر انتقال به VPS باشید.
داشتن سرور اختصاصی نقش مهمی در افزایش سرعت وب‌سایت دارد. هزینه VPS به 25 دلار در ماه می‌رسد.
2 –  اندازه فایل تصویر خود را بهینه کنید. قبل از آپلود تصویر در وب‌سایت، از یک نرم‌افزار ویرایش عکس مثل Gimp، Photoshop، Pixelmator و غیره استفاده کنید.
سپس از یک بهینه‌ساز تصویر مانند optimizilla برای فشرده‌سازی و بهینه‌سازی اندازه فایل استفاده کنید. اگر از تصاویر زیادی استفاده می‌کنید، پیشنهاد می‌شود از CDN استفاده کنید.
3 –  سرعت وب‌سایت خود را با استفاده از ابزار pagespeed insights چک کنید. با استفاده از توصیه‌هایی که این ابزار ارائه می‌دهد می‌توانید سرعت وب‌سایت خود را بالا ببرید.
4 –  از Google Lighthouse استفاده کنید. Lighthouse ابزاری برای تجزیه و تحلیل عملکرد صفحه وب در زمینه‌های مختلف از جمله سرعت صفحه است.
5 –  اگر از ویدئو در صفحه اصلی استفاده می‌کنید، مطمئن شوید که این ویدئو در یک سرویس پخش ویدیو مانند YouTubeیا آپارات میزبانی شود و سپس در وب‌سایت شما قرار بگیرد. میزبانی از ویدئو در وب‌سایت زمان بارگذاری، پهنای باند و منابع سرور مورد نیاز شما را افزایش می‌دهد.
6 –  نرم‌افزار خود را به روز نگه دارید. پلتفرم‌های CMS پیوسته در تلاش برای بهبود سرعت و عملکرد هستند، بنابراین نرم‌افزار خود را به‌روز نگه دارید تا از این مزیت استفاده کنید.

 

موبایل فرندلی بودن وب‌سایت را بررسی کنید

اکنون بیش از 60 درصد جستجوها در گوگل از طریق موبایل انجام می‌شود و داشتن یک صفحه اصلی سازگار با موبایل لازم و ضروری است.
با معرفی الگوریتم mobile first index، مشخص شد که گوگل از الگوریتم رتبه‌بندی متفاوتی برای وب‌سایت‌های موبایل استفاده می‌کند، اما تنظیمات اولیه SEO شامل عناوین، توضیحات، h1 و غیره برای دسکتاپ و موبایل یکسان است.

وقتی نوبت به سئوی صفحه اصلی می‌رسد، باید تست موبایل فرندلی بودن را اجرا کنید و خطاها را برطرف کنید. همچنین، باید مطمئن شوید که صفحه اصلی موبایل شما محتوایی مشابه صفحه اصلی دسکتاپ شما دارد.
به‌طور کلی، بهتر است از یک طراحی وب‌سایت واکنش‌گرا استفاده کنید تا هر گونه اصلاحی که برای دسکتاپ انجام می‌دهید بلافاصله برای موبایل نیز اعمال شود.

SSL اضافه کنید

یک صفحه اصلی و به‌طور کلی یک وب‌سایت باید https باشد. اگر صاحب فروشگاه تجارت الکترونیک هستید یا اطلاعات کاربر را جمع‌آوری می‌کنید، داشتن SSL ضروری است. حتی در مواردی که یک وبلاگ معمولی دارید، بهتر است SSL را فعال کنید.

هنگام مهاجرت از http به https مطمئن شوید که:

• ریدایرکت 301 را برای هدایتURL های http به https انجام می‌دهید.
• از گواهینامه‌های کلید 2048 بیتی استفاده کنید.
• هر 4 نسخه وب‌سایت خود را در ابزارهای وب مستر (http://www, https://www, http://, https://) ثبت کنید.

ساختار سایت و ناوبری (منو اصلی)

ناوبری یا منو اصلی، یک عنصر کاربردی و مهم است. مطمئن شوید که صفحات مهم وب‌سایت شما با کمتر از 3 کلیک از منوی وب‌سایت قابل‌دسترسی باشند.
از عناصر منوی تودرتو که از 3 سطح فراتر می‌روند، استفاده نکنید. همچنین در نظر داشته باشید که وقتی کاربر به سمت پایین صفحه حرکت می‌کند، منو همیشه در بالای صفحه فیکس باشد.

اگر ساختار منوی وب‌سایت تمیز باشد، نرخ پرش کاهش می‌یابد و کاربران تشویق می‌شوند که از صفحات بیشتری بازدید نمایند.
وب‌سایت شما باید ساختار سلسله مراتبی داشته باشد، نقطه کانونی وب‌سایت صفحه اصلی است و سایر صفحات باید بر اساس نوع آن‌ها در دسته‌بندی‌های مختلف قرار بگیرند.
سلسله مراتب شما سایت نباید عمقی بیش از 2 یا 3 سطح داشته باشد، سلسله مراتب سایت خود را بیش از حد پیچیده نکنید بلکه آن را ساده نگه دارید. تمام صفحات وب‌سایت شما باید از صفحه اصلی با کمتر از 3 کلیک قابل دسترسی باشند.
فراموش نکنید که روش کار موتورهای جستجو این است که از صفحه اصلی یک وب‌سایت بازدید می‌کنند و سپس پیوندهایی که از آن صفحه به صفحه‌های دیگر وجود دارد را دنبال می‌کنند. این بدان معنی است که صفحه اصلی شما باید به همه صفحات مهم، از جمله صفحات فروش پیوند شود.

بهینه‌سازی لینک‌های سایت در صفحه نخست

اگر صفحه‌ اصلی شما ساختار مناسبی داشته باشد، لینک‌های سایت در نتایج جستجوی گوگل ظاهر می‌شود.
به عنوان مثال، اگر شما در گوگل عبارت trustsoft.net را جستجو کنید، اسنیپت فالو با لینک‌های سایت را مشاهده خواهید کرد.
تنها راهی که می‌توانید از طریق آن کنترل پیوند سایت را به دست بگیرید، ساختار سایت و ناوبری شما است. به این فکر کنید که می‌خواهید کاربران هنگام جستجو نام تجاری شما چه چیزی را ببیند و بخش‌های صفحه اصلی خود را بر این اساس تنظیم کنید.

برای داشتن یک صفحه اصلی بهینه‌شده به چه عناصر دیگری نیاز است؟

علاوه بر عناصر فوق که به سئو صفحه اصلی مربوط می‌شود، یک صفحه اصلی بهینه‌شده باید عناصر زیر را نیز داشته باشد:

فراخوان عمل مشخص (Call to Action)

برای هر نوع وب‌سایتی، صفحه اصلی باید هدف مشخصی داشته باشد. اگر در زمینه فروش محصولات فعالیت دارید، هدف اصلی باید هدایت مجدد کاربران به صفحه محصولات شما، اگر خدمات ویژه‌ای را در وب‌سایت خود به فروش می‌رسانید به صفحه خدمات و اگر وبلاگ دارید به مقالات شما، باشد.

ایجاد اعتماد

وقتی بازدید کاربر از صفحه اصلی در حال انجامه، شما تنها 3 ثانیه فرصت دارید تا توجه و اعتماد او را جلب کنید.
با استفاده از مواردی مثل تایید اجتماعی، تجربیات مشتری، دستاوردها یا مشارکت‌ها می‌توانید اعتماد بازدیدکنندگان را جلب کنید.
این که تصور کاربران برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد شما، وب‌سایت شما را با جزئیات مرور کنند اشتباه است بنابراین اطلاعات ضروری در مورد وب‌سایت را در صفحه اصلی قرار دهید.
اگر می خواهید چک لیست سئو صفحه اصلی را داشته باشید همین الان نسخه PDF آن را دانلود کنید

چک لیست سئو صفحه اصلی

  • عنوان صفحه اصلی را بهینه کنید.
  • طول عنوان از 60 کاراکتر بیشتر نشود.
  • نام دامنه خود را در ابتدای عنوان اضافه کنید.
  • کلمات کلیدی مورد نظر خود را در عنوان لحاظ کنید.
  • توضیحات متای صفحه اصلی را بهینه کنید.
  • کلمات کلیدی مورد نظر خود را در توضیحات لحاظ کنید.
  • توضیحات متای جالبی بنویسید.
  • کاربران را تشویق کنید تا از وب‌سایت شما بازدید کنند.
  • تگ H1 را بهینه کنید.
  • مطمئن شوید که فقط یک تگ h1 در صفحه اصلی شما وجود دارد.
  • کلمات کلیدی اصلی و فرعی را در تگ h1 و سایر عناوین قرار دهید.
  • سئوی تصویر صفحه اصلی
  • مطمئن شوید که همه تصاویر دارای یک متن ALT هستند.
  • نام فایل تمام تصاویر را بهینه کنید.
  • تصاویر را برای بارگذاری سریع‌تر بهینه کنید.
  • لوگوی خود را بهینه کنید.
  • نام تجاری خود را در نام فایل لوگو و متن ALT قرار دهید.
  • نشانه‌گذاری داده‌های ساختاریافته مناسب را به صفحه اصلی خود اضافه کنید.
  • سئوی محتوا
  • مطمئن شوید که صفحه اصلی شما دارای محتوای متنی است.
  • از محتوای متنی برای پیوندها استفاده کنید.
  • مطمئن شوید که کلمات کلیدی را در محتوای صفحه اصلی بگنجانید.
  • سرعت بارگذاری صفحه اصلی را بهینه کنید.
  • به فکر انتقال بهVPS باشید.
  • نرم‌افزار خود را به روز نگه دارید.
  • از ابزارGoogle Lighthouse برای تجزیه و تحلیل سرعت وب‌سایت خود استفاده کنید.
  • از یک سرویس پخش ویدئو استفاده کنید.
  • مطمئن شوید که صفحه اصلی شما موبایل فرندلی است.
  • مطمئن شوید که صفحه اصلی شما شامل تمامی محتوای صفحه اصلی دسکتاپ باشد.
  • مطمئن شوید که صفحه اصلی SSL دارد.
  • ساختار سایت و ناوبری
  • مطمئن شوید که از صفحه اصلی به تمام صفحات مهم وب‌سایت، لینک داده شود.
  • مطمئن شوید که کاربران می‌توانند از صفحه اصلی با کمتر از 3 کلیک به هر صفحه‌ای دسترسی داشته باشند.
  • سایت‌لینک‌هایی را که در جستجوی گوگل نشان داده می‌شود، مرور کنید و ناوبری و ساختار صفحه اصلی خود را بر اساس آن تنظیم کنید.
  • فراخوان عمل و ایجاد اعتماد (CTA and Trust)
  • پیوندهای CTA مشخص (Call to Action) را در وب‌سایت اضافه کنید تا به کاربران راحت‌تر بتوانند صفحات محصول یا خدمات شما را پیدا کنند.
  • برای جلب اعتماد کاربران عناصر ویژه‌ای مثل توصیه‌ها و نظرات مشتریان پیشین را در نظر بگیرید.

جمع‌بندی

سئوی صفحه اصلی برای وب‌سایت‌های مختلف امری مهم است. صفحه اصلی «درب ورودی»کسب‌وکار یا همان وبلاگ شما است و باید ساختار واضحی داشته باشد، سریع بارگذاری شود و انتخاب‌ها و جزئیاتی را در مورد هدف وب‌سایت شما در اختیار کاربران قرار دهد.

این مقاله رو با دوستات به اشتراک بزار!

منابع مقاله : reliablesoft
نویسنده : ناربه شانظریان | مثبت سئو

آخرین نوشته ها

6 دیدگاه. همین الان خارج شوید

  • رضا کرمانشاهی
    دی 23, 1400 11:34 ب.ظ

    ممنون از چک لیست سئو صفحه اصلی و فایل PDF استفاده کردم
    مقاله خیلی خوبی بود

    پاسخ
  • فاطمه اسدی
    بهمن 18, 1400 6:35 ب.ظ

    بهینه سازی منو اصلی، سئو تصاویر صفحه اصلی و بحث mobile first index خیلی مهمه. اگه صفحه اصلی ریسپانسیو نباشه خیلی ضربه میبینه. استفاده از اسم برند هم خیلی مهمه. ممنون از مقاله و چک لیست خوبتون

    پاسخ
  • درود بر شما
    ممنون از مقاله خوبتون
    یک سوال داشتم، الان من صفحه اصلیم با نام برند بالا آمده
    میخوام نام برندم رو تغییر بدم
    آیا صفحه پس از ایندکس مجدد با اسم جدید برند بالا میاد؟!

    پاسخ
    • ناربه شانظریان
      بهمن 2, 1402 2:12 ب.ظ

      عرض ادب
      بله ولی به مدت 2 الی 3 ماه شاید به سایت شک وارد بشه
      چون اسم برند کل سایت تغییر میکنه شاید سایت اقت بکنه

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
Call Now Button