مقاله آموزش سئو سایت وردپرسی
آموزش سئو

آموزش سئو سایت وردپرسی [ 19 نکته طلایی و تست شده ]

  1. خانه
  2. chevron_right
  3. آموزش سئو
  4. chevron_right
  5. آموزش سئو سایت وردپرسی [ 19 نکته طلایی و تست شده ]
زمان تقریبی مطالعه : 17 دقیقه

اگر شما نیز صاحب یک وبسایت هستید و می‌خواهید در نتایج جست‌وجوی گوگل رتبه‌ی مناسبی کسب کنید، باید با روش‌های سئو سایت وردپرسی آشنا باشید.

اکثر مردم وردپرس را به عنوان سیستم مدیریت محتوای وبسایت خود انتخاب می‌کنند، زیرا هم استفاده از آن آسان است و هم سئوی مناسبی دارد.

هر دوی این موارد درست است، اما مهم این است که به خاطر داشته باشید که وردپرس فقط یک سیستم مدیریت محتوا است. بنابراین، صرف این واقعیت که شما از وردپرس استفاده می‌کنید، برای کسب رتبه در موتورهای جستجو کافی نیست.

خوشبختانه، وردپرس اجرای بسیاری از اصول اولیه سئو را بسیار آسان می‌کند.

سئو وردپرس در 19 قدم

در این مقاله، ما 19 نکته عملی و طلایی از بهترین شیوه‌های سئو را به شما معرفی کرده، روش‌هایی را آموزش خواهیم داد که کمک می‌کند تا رتبه بالاتری در موتورهای جستجو کسب کنید، و همچنین توضیح خواهیم داد که چگونه آنها را در وبسایت وردپرسی خود پیاده‌سازی کنید.

1. وبسایت خود را برای موتورهای جستجو قابل دیدن کنید

در تنظیمات وردپرس چک‌باکسی وجود دارد که اگر آن را علامت زده باشید، عملاً حکم مرگ سئو وبسایت خود را صادر کرده‌اید، زیرا از ایندکس کردن (فهرست کردن) صفحات سایت توسط گوگل جلوگیری می‌کند. و اگر گوگل نتواند صفحات سایت شما را ایندکس کند، در نتیجه نمی‌تواند آنها را رتبه‌بندی کند.

این گزینه را در مسیر تنظیمات > خواندن > نمایش به موتورهای جستجو پیدا خواهید کرد:

نمایش به موتور های جستجوبنابراین اگر می‌خواهید وبسایت شما توسط گوگل دیده شود و شانسی برای رتبه‌بندی داشته باشید، مطمئن شوید که این گزینه علامت نخورده باشد.

 

2. سئو سایت وردپرسی و مشخص کردن دامنه ترجیحی

گوگل آدرس‌های domain.com و www.domain.com را متفاوت می‌بیند، بنابراین برای بهینه‌سازی سئو سایت وردپرسی خودتان مهم است که یکی از این دو حالت را برای وبسایت خود ارجحیت دهید. این کار را می‌توانید در مسیر تنظیمات > عمومی انجام دهید. فقط کافیست گزینه‌های نشانی وردپرس (URL) و نشانی سایت (URL) را بر روی نسخه‌ی دلخواه خود تنظیم کنید.

نشانی وب سایت در تنظیمات وردپرس

 

وقتی یک وبسایت جدید راه‌اندازی می‌کنید واقعاً مهم نیست که کدام نسخه را انتخاب کنید. اما اگر صفحات وبسایت شما در هر دو نسخه URL قابل دسترسی است، بهترین گزینه استفاده از آن نسخه‌ای است که بیشترین بک لینک را دارد. برای اینکه ببینید کدام نسخه بیشترین بک لینک را دارد، هر دو را به ابزار Batch Analysis سایت Ahrefs داده و دامنه‌های ارجاع دهنده‌ی آنها را بررسی کنید.

برای ما، مشخصاً نسخه‌ی بدون www بود:

 

 

خوبی وردپرس در این است که وقتی شما یکی از این دو حالت را به عنوان نسخه‌ی ترجیحی انتخاب می‌کنید، نسخه‌ی دیگر را به صورت خودکار به نسخه‌ی ترجیحی هدایت می‌کند تا موتورهای جستجو و بازدیدکنندگان فقط با دامنه‌ی دلخواه شما به وبسایت دسترسی داشته باشند.

هشدار: اگر وبسایت شما پیش‌ازاین راه‌اندازی شده و مدتی فعال بوده، تغییر نسخه‌ی ترجیحی می‌تواند باعث بروز مشکلات فنی شود. اگر برای تغییر نسخه‌ی ترجیحی نگران هستید، بهتر است از یک برنامه‌نویس وب کمک بگیرید تا مطمئن شوید که همه چیز به خوبی پیش خواهد رفت.

 

3. پیوندهای یکتا را تنظیم کنید

پیوندهای یکتا در حقیقت فرمت URL برای پست‌ها و صفحات وبسایت شما هستند، و گزینه‌ی «نام پست» بیشتر با سئو سازگار است زیرا کمک می‌کند که:

  1. بلافاصله مشخص کنید که صفحه در مورد چیست.
  2. URLها را کوتاه نگه‌دارید، که می‌تواند از کوتاه شدن آنها در نتایج جستجو جلوگیری کند.

با این حال، اگر در حال حاضر از یک ساختار پیوند یکتای دیگر استفاده می‌کنید، تغییر آن می‌تواند منجر به شکسته شدن پیوند صفحات شود. بنابراین، اگر تغییری ایجاد کردید، بهتر است پس از این کار وبسایت خود را با ابزاری مانند Site Audit سایت Ahrefs بررسی کنید تا خطاهای 4XX آن را مشخص کنید:

پزارشی از ارور های 404 وب سایت وردپرسی

 

در صورت وجود خطا، باید از یک افزونه‌ی وردپرسی مانند Redirection استفاده کنید تا URLهای قدیمی را به آدرس‌های جدید هدایت کنید.

 

4. سئو سایت وردپرسی و تأیید نظرات به صورت دستی

بعید است که نظرات هرزنامه باعث جریمه یا هرگونه مشکل جدی در سئو سایت وردپرسی شود، زیرا آنها تقریباً همیشه نوفالو (nofollow) می‌شوند. اما به گفته‌ی گوگل، آنها هنوز هم می‌توانند به دلایلی باعث بروز برخی مشکلات در سئو شوند.

خوشبختانه، وردپرس با در اختیار گذاشتن گزینه‌ای که می‌توانید با فعال کردن آن تمام نظرات سایت را به صورت دستی تأیید کنید، حل این مشکل را بسیار آسان کرده است.

شما می‌توانید این گزینه را در مسیر تنظیمات > گفت‌وگو > دیدگاه‌ها باید به صورت دستی تأیید شوند پیدا کنید:

تایید دیدگاه در وردپرس

 

. یک قالب سئو شده نصب کنید

این روزها تقریباً تمامی قالب‌های وردپرسی واکنش‌گرا بوده و با موبایل سازگار هستند، بنابراین زیاد جای نگرانی نیست. آنچه که واقعاً باید هنگام انتخاب یک قالب بررسی کنید، عملکرد آن است.

در صورتی قالب با کدها و ویژگی‌های غیرضروری طراحی شده باشد، سرعت وبسایت شما را کُند خواهد کرد. و این چیز خوبی نیست، زیرا سرعت بارگذاری صفحات یکی از عوامل رتبه‌بندی گوگل برای بیش از یک دهه بوده است.

بنابراین زمانی که می‌خواهید یک قالب برای سایت خود انتخاب کنید، ارزش این را دارد که وقت بگذارید و توضیحات فنی آن را مطالعه کنید تا ببینید چه چیزهایی در آن گنجانده شده است. اگر در یک قالب ویژگی‌هایی وجود دارد که از آنها استفاده نمی‌کنید، ممکن است آن قالب بهترین انتخاب برای شما نباشد.

همچنین می‌توانید نسخه نمایشی (دمو) قالب را از طریق PageSpeed Insights اجرا کنید تا درک بهتری از عملکرد آن به دست آورید.

تست سرعت یک قالب وردپرسی

 

در صورتی که از قبل یک قالب دارید و عملکرد آن عالی نیست و کُند عمل می‌کند، پیشنهاد می‌شود که برای بهینه‌سازی آن از یک برنامه‌نویس وب استفاده کنید.

 

6. سئو سایت وردپرسی و نصب افزونه سئو

با استفاده از یک افزونه سئو قابلیت‌های سئو وردپرس را گسترش داده و بهینه‌سازی سایت خود را آسان‌تر کنید. ما برای سئو از افزونه یوست سئو (Yoast SEO) استفاده می‌کنیم، ولی جایگزین‌های دیگری نیز وجود دارد.

برای نصب آن به مسیر افزونه‌ها > افزودن رفته، Yoast SEO را جستجو کرده، برروی نصب کلیک کرده و سپس برروی فعال نمایید کلیک کنید:

پلاگین یوآست برای سئو سایت وردپرسی

 

بسیاری از تنظیمات پیش‌فرض افزونه مناسب هستند، اما همچنان که جلو می‌رویم، تعدادی از آنها را نیز تنظیم خواهیم کرد.

 

7. حتماً یک نقشه سایت ایجاد کنید

از دیگر مواردی که می‌تواند تأثیر زیادی در سئو سایت وردپرسی داشته باشد، نقشه سایت است. نقشه سایت، پست‌ها و صفحات مهم سایت شما را فهرست می‌کند تا به موتورهای جستجو در پیدا کردن آنها کمک کند. افزونه Yoast SEO یک نقشه سایت برای شما ایجاد می‌کند، اما باید مطمئن شوید که گزینه‌ی آن روشن باشد.

برای انجام این کار، به مسیر سئو > عمومی > امکانات رفته و مطمئن شوید که نقشه‌های XML سایت روشن باشد:

فعال کردن sitemap یا نقشه سایت در Yoast

 

8. محتوای کم‌ارزش را از ایندکس حذف کنید

شما باید به گوگل اجازه دهید که فقط صفحاتی را ایندکس کند که برای جستجو کنندگان ارزش دارند. صفحات برچسب و آرشیوهای مبتنی بر فرمت به ندرت در این دسته قرار می‌گیرند، بنابراین بهترین کار این است که کلاً آنها را از ایندکس حذف کنید.

برای انجام این کار، به مسیر سئو > ظاهر جستجو > طبقه‌بندی‌ها رفته و دکمه کشویی نمایش برچسب‌ها در نتایج جستجو؟ را خاموش کنید:

تنظیمات پلاگین سئو در وردپرس

 

همین کار را برای بایگانی مبتنی بر فرمت نیز انجام دهید.

 

9. سئو سایت وردپرسی و استفاده از SSL/HTTPS

SSL (مخفف Secure Sockets Layer / لایه سوکت‌های امن) یک فناوری است که ارتباط بین مرورگر کاربر و سروری که به آن متصل می‌شود را رمزگذاری می‌کند. SSL یک لایه امنیتی اضافی به سایت وردپرسی شما اضافه می‌کند.

وبسایت‌هایی که با SSL ایمن شده‌اند با یک علامت قفل در نوار آدرس مرورگر نشان داده می‌شوند. این امر باعث می‌شود که وبسایت شما قابل اعتمادتر باشد و در صورتی که یک فروشگاه آنلاین با وردپرس دارید و اطلاعات حساس پرداخت در آن پردازش می‌شود، داشتن SSL ضروری است.

تمام شرکت‌های برتر میزبانی وردپرس گواهینامه‌های SSL رایگان را با Let’s Encrypt ارائه می‌دهند.

اگر می‌خواهید یک گواهینامه SSL پرمیوم از نوع wildcard داشته باشد، یا فقط یک گواهینامه معمولی با ضمانت امنیتی داشته باشید، توصیه می‌کنیم از Domain.com استفاده کنید.

گواهینامه‌های SSL آنها با حداقل 10.000 دلار و حداکثر 1.75 میلیون دلار ضمانت امنیتی ارائه می‌شود. همچنین یک نشان سایت TrustLogo برای نمایش در سایت خودتان به عنوان داشتن اعتبار بیشتر دریافت می‌کنید.

 

10. از عناوینی استفاده کنید که تشویق به کلیک کردن کنند

هر صفحه و پست در وردپرس به یک عنوان نیاز دارد که در اینجا وارد می‌کنید:

انتخاب تایتل جذاب برای مقالات

این عنوان معمولاً در جای دیگری از وبسایت وردپرسی شما نشان داده می‌شود. به عنوان مثال، عنوان این پست در صفحه آرشیو وبلاگ ما نشان داده می‌شود:

یک مقاله نمونه از وب سایت مثبت سئو

 

به همین دلیل، مهم است که عنوان شما بازدیدکنندگان را ترغیب کند که برروی آن کلیک کنند و در عین حال به طور دقیق توضیح دهد که آن صفحه درباره چه چیزی است. به عبارت دیگر، عنوان باید تشویق به کلیک کردن کند، اما نباید طعمه‌ای برای کلیک کردن باشد.

اگر می‌خواهید عنوان مناسبی بنویسید، باید از عناوین صفحه نتایج موتورهای جست‌وجو (SERP) که رتبه‌ی برتری در کلمات کلیدی موردنظر شما دارند، الهام بگیرید. شما می‌توانید این کار را در گوگل انجام دهید، اما بهتر است از جست‌وجوگر SERP رایگان سایت ahrefs.com برای داشتن نتایج دقیق‌تر و شخصی‌سازی نشده استفاده کنید:

تحلیل SERP با ابزار ahrefs

 

به عنوان مثال، می‌توانید در تصویر بالا مشاهده کنید که بسیاری از صفحات رتبه‌بندی شده برای « SEO tips» میزان افزایش ترافیک یا رتبه‌بندی در عناوین SERP خودشان را نشان می‌دهند. بنابراین، استفاده از این روش می‌تواند ترفند خوبی برای داشتن عنوانی باشد که بتواند تشویق به کلیک کردن کند.

11. یک URL مناسب سئو تنظیم کنید

به صورت پیش‌فرض، وردپرس آدرس URL را براساس عنوان کامل پست یا صفحه تنظیم می‌کند. چنین آدرسی به ندرت می‌تواند ایده‌آل باشد، زیرا معمولاً طولانی است و URLهای طولانی معمولاً در نتایج جست‌وجو کوتاه و ناقص می‌شوند.

برای داشتن یک URL مناسب‌تر برای سئو سایت وردپرسی، بر روی دکمه «ویرایش» در مقابل پیوند یکتا در بالای پست کلیک کرده و کلمه کلیدی اصلی خودتان (یا با کمی تغییر که نزدیک به آن باشد) را تایپ کنید و به جای فاصله از خط تیره استفاده کنید.

نمونه ای از یک URL بد

 

12. از هدرها برای ایجاد سلسله مراتب استفاده کنید

هدرها یک ساختار برای محتوا ایجاد می‌کنند و به بازدیدکنندگان و موتورهای جستجو کمک می‌کنند تا سلسله مراتب محتوای شما را بهتر درک کنند.

در وردپرس شما می‌توانید از ویرایشگر WYSIWYG برای اضافه کردن سریع و آسان هدرهای مرتبط استفاده کنید. فقط کافیست بر روی منوی کشویی «بند» کلیک کرده و شش گزینه‌ی هدر را مشاهده خواهید کرد:

 

 

نکته: اگر از ویرایشگر بلاک وردپرس استفاده می‌کنید، اوضاع کمی متفاوت به نظر خواهد رسید. به جای آن باید برای اضافه کردن یک «هدینگ» کلیک کنید.

از آنجایی که اکثر قالب‌ها از عنوان پست به عنوان اولین هدر (H1) استفاده می‌کنند، بهترین کار این است که از هدرهای H2 تا H6 در محتوا استفاده کنید.

 

13. تأثیر لینک داخلی به محتوای مرتبط در سئو سایت وردپرسی

لینک‌های داخلی به صفحات و پست‌های دیگر در وبسایت شما اشاره دارند. آنها برای سئو مهم هستند زیرا کمک می‌کنند که:

  1. بازدیدکنندگان را در سایت خود نگه‌دارید.
  2. «اعتبار» محتوای دیگر خود را تقویت کرده و رتبه‌ی محتوا را بالاتر ببرید.

با استفاده از ویرایشگر WYSIWYG در وردپرس می‌توانید به پست‌ها و صفحات پیوندهای داخلی اضافه کنید. کافیست متن موردنظر خود را انتخاب کرده، بر روی دکمه درج/ویرایش پیوند کلیک کرده و URL صفحه یا پست دیگری در وبسایت خود را وارد کنید.

ویرایشگر وردپرس

 

نکته: در اینجا نیز اگر از ویرایشگر بلاک استفاده می‌کنید، ممکن است وضعیت کمی متفاوت به نظر برسد، اما روند کار تقریباً یکسان است.

 

14. متن جایگزین را به تصاویر اضافه کنید

اضافه کردن متن جایگزین به عکس‌های وبسایت می‌تواند تأثیر بسیار خوبی بر سئو سایت وردپرسی داشته باشد. متن جایگزین برای عکس‌ها مهم است زیرا:

  1. به گوگل می‌گوید که عکس‌ها درباره‌ی چه چیزی هستند، و می‌تواند به آنها کمک کند که در Google Images (تصاویر گوگل) رتبه‌ی بالاتری کسب کنند.
  2. دسترسی بازدیدکنندگان کم‌بینا را با استفاده از صفحه‌خوان‌ها بهبود می‌بخشد.
  3. در صورت شکسته شدن لینک تصویر، تصویر شکسته را در صفحه جایگزین می‌کند.

برای افزودن متن جایگزین در وردپرس، هنگام آپلود کردن یک تصویر، فیلد «متن جایگزین» را پر کنید:

alt تصاویر در وردپرس برای سئو تصاویر

 

نکته: در اینجا نیز ممکن است که در ویرایشگر بلاک همه چیز کمی متفاوت به نظر برسد، اما باز هم قسمتی به عنوان «متن جایگزین» وجود دارد.

فقط سعی کنید که متن جایگزین در عین توصیفی بودن کوتاه و دلچسب باشد.

 

15. یک برچسب عنوان جذاب بنویسید

گوگل معمولاً از برچسب عنوان یا تگ عنوان شما برای اسنیپت (Snippet) در نتایج جست‌وجو استفاده می‌کند.

افزونه یوست سئو برچسب عنوان شما را به صورت پیش‌فرض براساس عنوان صفحه یا پست تنظیم می‌کند. این کار اغلب خوب است، چون شما قبلاً یک عنوان پست جذاب ایجاد کرده‌اید. اما گاهی اوقات ممکن است که عنوان پست یا صفحه شما خیلی طولانی باشد، بنابراین بهتر است که عنوان کامل را به صورت دستی وارد کنید تا مطمئن شوید که احتمال کوتاه و ناقص شدن آن وجود ندارد.

در زمان وارد کردن عنوان سئو در افزونه یوست سئو، اگر نوار زیر آن سبز شد، همه چیز درست است، اما اگر قرمز شد، یعنی متن خیلی طولانی است و باید کوتاه‌تر شود.

نوشتن یک عنوان جذاب برای سئو مقاله ها در وردپرس

 

معمولاً می‌توانید با حذف اطلاعات اضافی، مشکل عنوان سئوی طولانی را حل کنید. روش‌های آسان برای انجام این کار عبارتند از:

  • حذف اطلاعات داخل پرانتز.
  • حذف کلمات غیرضروری.
  • بازنویسی.

 

16. تأثیر یک توضیح متای جذاب در سئو سایت وردپرسی

توضیحات متا یک عامل مستقیم در رتبه‌بندی گوگل نیستند، اما گوگل اغلب از آنها برای اسنیپت (Snippet) در نتایج جست‌وجو استفاده می‌کند.

به همین دلیل، نوشتن یک توضیح متای جذاب که از عنوان شما پشتیبانی کند و افراد را ترغیب به کلیک کردن کند، اهمیت دارد.

در اینجا چند نکته برای انجام این کار وجود دارد:

  • هدف جست‌وجو را تشدید کنید
  • از یک جهت معلوم استفاده کنید
  • آن را زیر 120 کاراکتر نگه‌دارید

 

17. دسته‌بندی برگه‌ها در زیرپوشه‌ها

دسته‌بندی برگه‌ها در زیرپوشه‌ها نیز از دیگر عوامل مؤثر در سئو سایت وردپرسی است. با فرض اینکه ساختار پیوند یکتای خود را بر روی نام پست تنظیم کرده‌اید، آدرس صفحه و پست شما به این صورت خواهد بود:

domain.com/post-name

domain.com/page-name

اما در مورد برگه‌ها، می‌توانید آنها را نیز با استفاده از زیرپوشه‌ها در دسته‌بندی‌های مختلف ایجاد کنید.

به عنوان مثال، فرض کنید که شما یک آژانس دیجیتال مارکتینگ هستید که سه سرویس مختلف ارائه می‌دهید: سئو (SEO)، پرداخت به ازای کلیک (PPC) و بازاریابی شبکه‌های اجتماعی (social media marketing).

در این صورت بهترین ساختاری که می‌توانید داشته باشید چنین است:

  1. یک صفحه فرود «خدمات» (services) ایجاد کنید که خدماتی را که ارائه می‌کنید فهرست می‌کند.
  2. برای هر سرویسی که ارائه می‌دهید برگه‌های جداگانه‌ای ایجاد کنید.
  3. به هر یک از برگه‌های خدمات از صفحه «خدمات» خود لینک دهید.

در این صورت ساختار URL شما به صورت پیش‌فرض چنین می‌شود:

domain.com/services/

domain.com/seo/

domain.com/ppc/

domain.com/social-media-marketing/

به نظر می‌رسد خوب است. اما بهتر است که برگه‌های خدمات فردی را به صورت زیر در زیرپوشه /services/ قرار دهید:

domain.com/services/

domain.com/services/seo/

domain.com/services/ppc/

domain.com/services/social-media-marketing/

انجام این کار در وردپرس آسان است. کافیست از منوی کشویی «والد» (Parent) در ویرایشگر برگه استفاده کرده و برگه «خدمات» (services) را انتخاب کنید.

برگه مادر در وردپرس

 

18. سئو سایت وردپرسی و نصب WP Rocket

WP Rocket یک افزونه مربوط به عملکرد وب است که سرعت صفحه شما را افزایش می‌دهد. مزیت این افزونه در این است که مجموعه‌ای از بهینه‌سازی‌های سودمند را به صورت خودکار انجام می‌دهد، از جمله کش کردن مرورگر و سرور.

در اینجا آنچه را که کش کردن انجام می‌دهد به صورت خلاصه ذکر می‌کنیم:

کش کردن مرورگر: فایل‌های روزمره را بر روی هارد دیسک بازدیدکنندگان ذخیره می‌کند تا در بازدیدهای بعدی مجبور به دانلود مجدد آنها نباشند.

کش کردن سرور: نسخه‌های استاتیک صفحات وب شما را در سرور شما ذخیره می‌کند تا هر زمان که بازدیدکننده‌ای آنها را درخواست کرد آماده و منتظر باشند.

این یک افزونه‌ی رایگان نیست، اما اگر بودجه‌ی لازم را داشته باشید، ارزشش را دارد. اگر به دنبال یک افزونه‌ی رایگان هستید که از نظر کش کردن بتواند کار مشابهی را انجام دهد، یکی از بسیار افزونه‌های کش کردن دیگری که موجود است را امتحان کنید.

 

19. کوچک کردن کد

کوچک‌سازی یا مینی‌فیکیشن (Minification) فضای خالی غیرضروری را از کد شما حذف می‌کند تا اندازه‌ی فایل را کاهش دهد. این امر می‌تواند تأثیر زیادی در سئو سایت وردپرسی داشته باشد.

بهینه سازی کد در وردپرس

 

اگر از افزونه WP Rocket استفاده می‌کنید، فعال کردن کوچک‌سازی بسیار ساده است. فقط کافیست به تنظیمات File Optimization (بهینه‌سازی فایل) رفته و گزینه‌های Minify CSS files (کوچک کردن فایل‌های CSS) و Minify JavaScript files (کوچک کردن فایل‌های جاوااسکریپت) را تیک بزنید.

بهینه سازی کد ها با کمک wp rocket

 

اگر از WP Rocket استفاده نمی‌کنید، Autoptimize را امتحان کنید (رایگان است).

هشدار: فعال کردن کوچک‌سازی در برخی موارد می‌تواند منجر به از هم گسیختگی ویژگی‌ها شود. بنابراین همیشه بهترین کار این است که قبل از اجرای مستقیم آن، ابتدا این کار را در یک محیط شبیه‌سازی شده انجام داده و تأثیر آن بر وبسایت خودتان را مشاهده کنید.

 

سخن آخر

در این مقاله با سئو در وردپرس آشنا شده و آموختید که برای بهینه سازی وردپرس از چه روش‌هایی می‌توانید استفاده کنید. وردپرس انعطاف‌پذیر بوده، استفاده از آن آسان است و زمینه مساعدی را برای پیاده‌سازی سئو فراهم می‌کند. اما فقط می‌تواند شما را تا همین حد پیش ببرد زیرا فقط یک سیستم مدیریت محتوا است. اگر در مورد رتبه‌بندی در گوگل جدی هستید، کارهای دیگری نیز وجود دارد که باید انجام دهید.

این مقاله رو با دوستات به اشتراک بزار!

منابع مقاله : ahrefs
و
یراستاری و انتشار : ناربه شانظریان

آخرین نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
Call Now Button