آموزش سئو

چرا با اسم برند خودم رتبه ندارم؟ [افزایش رتبه نام برند در گوگل]

  1. خانه
  2. chevron_right
  3. آموزش سئو
  4. chevron_right
  5. چرا با اسم برند خودم رتبه ندارم؟ [افزایش رتبه نام برند در گوگل]
زمان تقریبی مطالعه : 5 دقیقه

چرا با اسم برند خودم رتبه ندارم؟ – رتبه گرفتن با اسم برند در گوگل

یکی از جوانب بسیار مهم برای اینکه حضور شما در فضای مجازی مفید واقع شود این است که باید بر روی نام کسب‌وکار و ارتقا جایگاه برند در گوگل وقت بگذارید. وقتی افراد به جستجوی اسم برند شما بپردازند، دغدغه شما این خواهد بود که در صفحه نتایج گوگل حاضر باشید و از لحاظ رتبه‌گرفتن با اسم برند در گوگل امتیاز خوبی کسب کنید.

در این مطلب از طریق چند مرحله منحصر به وردپرس به شما آموزش می‌دهیم که چگونه زمانی‌که افراد به جستجوی اسم برند شما در موتورهای جستجویی چون گوگل و بینگ و غیره، می‌پردازند؛ رتبه گرفتن با اسم برند در گوگل نیز اتفاق بیفتد. مثل همیشه این مطلب پر از نکات کاربردی و با مثال همراه است. پس با ما همراه باشید تا درباره ارتقا جایگاه برند در گوگل بیاموزید.
نظم و ترتیب عنوان سایت خود را فراموش نکنید.
این نکته ساده اما با اهمیت، سایت شما را معرفی می‌کند. روشی که می‌بایست دنبال کنید بدین ترتیب است:

به بخش تنظیمات وردپرس بروید، بخش عمومی، و عنوان وب سایت را وارد کنید؛ و تنظیمات جدید را ذخیره کنید.


اسم برند خود را در صفحات مهم‌تر وب سابت خودتان ذکر کنید.

بهینه‌سازی و آوردن اسم برند در عناوین آدرس صفحه اصلی (خانه)، صفحه توضیحات درباره صفحه (درباره ما)، و صفحه “ارتباط با ما” می‌تواند به نام کسب‌وکار شما کمک کند تا در نتایج خام جستجوی کسانی که به جستجوی اسم برند شما می‌پردازند، متمایز شوید. صفحاتی که نام بردیم به‌خصوص برای کسانی که تصمیم دارند از طریق جستجوی اسم برند شما خود را به یک محصول یا خدمت از سمت شما برسانند و با کسب و کار شما آشنا‌ شوند بسیار مفید واقع خواهد شد. پس باید مطمئن شوید زمانی‌که یک مشتری بالقوه اسم برند شما را جستجو می‌کند هرکدام از این صفحات در لیست نتایج ظاهر شوند.

تایتل و اسم برند وب سایت mosbateseo
در ادامه چند مثال را باهم بررسی می‌کنیم:

  • عنوان صفحه اصلی: برای عنوان از نام کسب و کار خود ایده بگیرید.
    نکته مهم : دقت کنید که عنوان صفحه اصلی وب سایت باید با اسم برند همراه باشد.
  • عنوان صفحه “درباره ما”: درباره کسب‌وکار خود توضیح کوتاهی ذکر کنید.( اسم برند ابتدای تایتل اصلی نباشد اما ذکر شده باشد)
  • عنوان صفحه “تماس با ما”: با … تماس بگیرید و درباره … از ما کمک بخواهید. (باز هم اسم برند ذکر شده باشد)

برای اینکه از بهینه بودن این صفحات در نتایج جستجو مطمئن شوید می‌بایست بر روی تگ‌های تایتل کار کنید و آن‌ها را به روز نگه‌دارید.

برای ای نکار شما می‌توانید از یکی از پلاگین های سئو که بر روی وردپرس شما فعال شده کمک بگیرید. خوشبختانه امروزه پلاگین های زیادی در این زمینه موجود هستند از جمله: Yoast، Rank Math، All in One SEO Pack و غیره. هرکدام از این افزونه‌ها به شما این امکان را خواهد داد تا تگ های عناوین(تایتل) را در وردپرس تغییر داده یا آپدیت کنید.

از اسم برند خود را در جاهای مرتبط استفاده کنید

اطمینان حاصل کنید که اسم برند در جای جای متن شما، ذکر شده باشد (افراط لازم نیست) و همچنین آن را در در “فوتر” سایت نیز ذکر کنید. این‌ کار هم ممکن است پیش پا افتاده به نظر برسد اما با قدم‌های کوچک، می‌توان راه‌های طولانی را پیمود. وب سایت شما باید حتما از قبل دارای حق “کپی‌رایت” باشد و در آن سطر اسم برند را نیز ذکر شده باشد. به این ترتیب عمل کنید تا در تمامی صفحات وب سایت شما از برندتان نامی به میان آمده باشد.

فوتر وب سایت با اسم برند
برای مثال:

اسم برند خود را در ادامه عنوان مطالب یا پست‌های وب سایت ذکر کنید.

اضافه‌کردن نام کسب‌وکار یا برند در ادامه عناوین یا تایتل مطالب یا پست‌های وب سایت می‌تواند به دیده‌شدن شما کمک کند.

اما یک روی دیگر این قضیه آن است که گاهی اضافه شدن اسم برند به دلیل طولانی شدن بیش از حد عناوین و عبور کردن از حد مجاز برای تعداد کلمه، از نظر قوانین بهینه‌سازی موتور جستجو کار صحیحی نیست و بهتر است که اسم برند اضافه نشود. پس وقتی عنوان به اندازه کافی طولانی است، پیشنهاد می شود از انجام این کار صرف نظر کنید.

تایتل صفحه گراف دانش بدون اسم برند

نکته‌ای برای حرفه‌ای‌ها: برای اینکه ببینید آیا طول عبارت عنوان شما برای سئو مفید و به اندازه هست یا نه می‌توانید از ابزارهای آنلاین برای اینکار کمک بگیرید. مثل: Portent’s SERP Preview Tool یا Moz’s tool.

از استراکچر دیتا (Structured data) افزونه های وردپرسی استفاده کنید.

افزونه‌های محبوب SEO، مثل Yoast و All in One SEO Pack و رنک مث (Rank marth) امکان استفاده از داده‌های ساختاریافته یا استراکچر دیتا را برای شما مهیا می کنند. شما می‌بایست از این گزینه‌ها برای اضافه‌کردن Structured data به وب سایت خود استفاده کنید.

این کار به موتورهای جستجو مثل گوگل و بینگ کمک می‌کند تا محتوای وب سایت شما را بهتر درک کنند و ارتقا جایگاه برند در گوگل اتفاق بیفتد. کد های اسکیما سازمانی شامل داده‌های سازمانی همراه با لوگو (Logo structured data) و نشانه‌گذاری (Markup) است که به گوگل کمک می‌کند تا یک گراف دانش همراه با لوگو درباره کسب‌وکار شما را نمایش دهد.

پلاگین های مانند یوست و رنک مث همه این‌کارها را برای شما آسان‌تر می‌کنند: اگر نمی دانید که چطور باید این تنظیمات را انجام دهید، اطلاعات و دستورالعمل‌های لازم را در وب سایت های این پلاگین ها می توانید پیدا کنید.

نتیجه‌گیری نهایی:

حالا چشم‌انداز روشن‌تری از رتبه گرفتن با اسم برند خود دارید و می‌دانید چگونه از وردپرس برای ارتقا جایگاه برند در گوگل و صفحه نتایج کمک بگیرید.
با این حال، اگر هنگام پیاده‌سازی هرکدام از این مراحل دچار مشکل شدید یا نیاز به کمک بیشتری درباره این موضوع دارید، ما در مجموعه مثبت سئو برای کمک به شما آماده‌ایم.

این مقاله رو با دوستات به اشتراک بزار!

منابع مقاله : expanderdigital
مثبت سئو | ناربه شانظریان

آخرین نوشته ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
Call Now Button